Порошенко зустрівся з творцями фільму «Кіборги»

Читать на русском
Він також додав, що після таких розмов відразу виникає питання: якщо не буде мови і культури, що ж тоді будуть захищати українські воїни?

Президент України Петро Порошенко в неділю, 10 лютого, зустрівся із творцями фільму «Кіборги».

Як написав сам глава держави на своїй сторінці в Facebook, зустріч пройшла в будинку режисера Ахтема Сеітаблаєва і продюсера Іванни Дядюри, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко планує показати фільм «Кіборги» в ПортугаліїСказано 18 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Такі теплі зустрічі в колі щирих людей запам'ятовуються на все життя. Всі розмови в такому колі тільки про найважливіше - про війну і перемогу, повернення Криму і Донбасу, про щасливе майбутнє України, про розвиток мистецтва, особливо під час війни. Дуже цікаво було послухати історії зі зйомок фільму і разом від душі заспівати українські пісні. І ароматний плов у такій компанії підходить, як в нашому Бахчисараї!», - написав президент.

Він також додав, що після таких розмов відразу виникає питання: якщо не буде мови і культури, що ж тоді будуть захищати українські воїни?

«І тому держава повинна фінансувати українське кіно і в першу чергу фільми про війну - поки рани свіжі, і правду не забути і не приховати. Радий, що Ахтем вже працює над новою картиною про одну з героїчних операцій російсько-української війни. Упевнений, що й фільм «Кіборги» підкорить не лише українського, а й європейського та світового глядача», - зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, фільм «Кіборги» побив рекорд за кількістю касових зборів та глядачів за весь період незалежності України.

Раніше Порошенко розповів, які фільми варто подивитися українцям.

Також нагадаємо, була названо кількість заборонених в Україні російських фільмів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: