Після суду Порошенко разом зі своєю командою вирушив до ресторану – ЗМІ

Читать на русском

Колишній президент України Петро Порошенко після обрання йому запобіжного заходу відправився зі своєю командою до столичного ресторану «Царське село».
Фото Ліга

Колишній президент України Петро Порошенко після обрання йому запобіжного заходу відправився зі своєю командою до столичного ресторану «Царське село».

Про це повідомляє видання Українська правда.

Серед гостей репортери помітили нардепів Ірину Геращенко, Олексія Гончаренка, Вікторію Сюмар, Артура Герасимова, Сергія Алексєєва, Яну Зінкевича, журналіста Віталія Гайдукевича, прессекретаря Порошенка Святослава Цеголка, тощо.

З ресторану після Порошенка через 5 хвилин вийшов також й мільйонер Ігор Воронов.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва сьогодні, 19 січня, обрав запобіжний захід нардепу, п'ятому президенту України Петру Порошенку у так званій вугільній справі.

Обрання запобіжного заходу Порошенка почалося в Печерському райсуді 17 січня. Тоді слухання затрималося на 40 хвилин і загалом тривало понад десять годин. Також судді оголошували двогодинну перерву для того, щоб захист міг ознайомитись із матеріалами справи.

Нагадаємо, 20 грудня 2021 року Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді та сприяння діяльності терористичних організацій.

Колишнього президента підозрюють у тому, що він розірвав контракти на постачання вугілля з ПАР та організував постачання вугілля з ОРДЛО.

6 січня суд заарештував усе майно Порошенка.

17 січня Порошенко повернувся із Польщі в Україну. З аеропорту він одразу поїхав до Печерського районного суду Києва. Слідчі ДБР прийшли до аеропорту «Київ», щоб вручити Порошенку повістку із викликом до суду. Політик відмовився її отримати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: