На Донбасі загинув військовослужбовець ЗСУ – припускають самогубство

Читать на русском
Військовослужбовця виявили в розташуванні частини без ознак життя. Припускають, що він наклав на себе руки з невідомої причини
Ілюстративне фотоМіноборони України

Військова прокуратура в Луганській області веде розслідування за фактом загибелі військовослужбовця Збройних сил України, якого виявили мертвим 18 січня.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура об'єднаних сил.

«18.01.2022 Луганською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил отримано інформацію про виявлення без ознак життя військовослужбовця військової служби за контрактом, 1998 року, уродженця села Новогригорівка Друга Кіровоградської області... Попередньо встановлено, що військовослужбовець покінчив життя самогубством шляхом пострілу в підборіддя з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби. Розглядаються також інші версії, в тому числі умисне вбивство, доведення до самогубства і порушення правил поводження зі зброєю» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 7 січня в Донецькій області правоохоронні органи розкрили вбивство військовослужбовця Збройних сил України, яке намагалися замаскувати під суїцид.

Раніше ми писали, що 3 січня в Донецькій області виявили мертвим механіка-водія медичного пункту першого механізованого батальйону однієї з військових частин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: