У Донецькій області розкрили вбивство військового, замасковане під суїцид

Читать на русском
Спочатку передбачалося, що військовий вчинив самогубство з особистої зброї. Однак пізніше виявилося, що його застрелив товариш по службі
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Донецькій області правоохоронні органи розкрили вбивство військовослужбовця Збройних сил України, яке намагалися замаскувати під суїцид.

Про це 6 січня повідомила Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об'єднаних сил.

Так, на початку січня Спецпрокуратура в Донецькій області отримала повідомлення, що військовослужбовець ЗСУ 1976 року народження був виявлений мертвим на позиції опорного спостережного пункту однієї з військових частин в Бахмутському районі Донецької області

Спочатку передбачалося, що військовий вчинив самогубство з особистої зброї. Однак пізніше виявилося, що його застрелив товариш по службі. З метою уникнути відповідальності за вбивство зловмисник обставив все так, щоб інцидент здавався суїцидом.

«Враховуючи докази, 05.01.2022 військовослужбовця повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів та за клопотанням прокурора судом підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб» - сказано в повідомленні.

Раніше ми писали, що 3 січня в Донецькій області виявили мертвим механіка-водія медичного пункту першого механізованого батальйону однієї з військових частин.

Нагадаємо, у навчальному центрі «Десна» Збройних сил України застрелився військовослужбовець строкової служби. Йому залишався один місяць до демобілізації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: