Директор ЦРУ відвідав Україну – ЗМІ

Читать на русском
Директор Центрального розвідуправління США відвідав Київ, де зустрівся з колегами з української розвідки та президентом Володимиром Зеленським.
Фото - fbc.ua

Директор Центрального розвідуправління США Вільям Бернс відвідав Київ, де зустрівся з колегами з української розвідки та президентом України Володимиром Зеленським.

Як пише CNN, минулої середи 12 січня глава ЦРУ перебував з візитом в Україні. Тут він зустрівся з керівництвом української військової розвідки, і вони обговорили, наскільки великі ризики вторгнення Росії до України.

Також ситуацію, що склалася, і шляхи виходу з неї Бернс обговорив із Зеленським.

CNN також нагадує, що директор ЦРУ служив ключовим посередником між США, Росією та Україною протягом останніх кількох місяців, коли РФ стягувала свої сили до українського кордону.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський заявив, що російська насильницька паспортизація українських громадян на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей може послужити для РФ приводом напасти на Україну під виглядом «захисту» так званих «російських громадян» на цих територіях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: