Війна на Донбасі: бойовики обстріляли Катеринівку, є поранені

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 16 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано порушення режиму припинення вогню. Поранений український військовий.
Штаб ООС(архів).

Упродовж минулої доби, 16 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано порушення режиму припинення вогню. Поранений український військовий.

У бік Катеринівки збройні формування Російської федерації відкривали вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

«Сфабрикувати вторгнення в Україну»: американська розвідка дізналася про спецоперацію Росії на ДонбасіВторгнення Росії в Україну. Москва хоче провести на українському Донбасі спецоперацію під прапором чужої країни. Це з'ясувала розвідка США.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я - задовільний.

Станом на 7 годину ранку, 17 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, ЗМІ писали, що у РФ задумали повторити сценарій 2014 року і провести спецоперацію на Донбасі під чужим прапором, щоб створити привід для збройного вторгнення на територію України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: