Російські бойовики поранили воїна ЗСУ на Донбасі

Читать на русском
Від початку цієї доби, 16 січня, російські бойовики один раз порушили режим тиші на Донбасі. Внаслідок дій ворога військовий ЗСУ отримав поранення.
MinistryofDefence.UA

Від початку цієї доби, 16 січня, російські бойовики один раз порушили режим «тиші» на Донбасі. Внаслідок дій ворога військовий ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Зокрема, бойовики Росії стріляли у бік Катеринівки. Окупанти відкривали вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

«Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний», – додають у повідомленні.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

У штабі наголошують, що підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 15 січня, на Донбасі порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не було зафіксовано.

Додамо, Україна тісно співпрацює зі своїми партнерами та союзниками для впровадження комплексного пакету стримування РФ, який включає одразу три рівні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: