В Україні на п'ятницю оголошено штормове попередження

Читать на русском
В Україні на 14-15 січня оголосили штормове попередження – очікують сильні пориви вітру та ожеледицю. Про це повідомив Укргідрометцентр.
teza.tv

В Україні на 14-15 січня оголосили штормове попередження – очікують сильні пориви вітру та ожеледицю.

«Попередження про стихійні метеорологічні явища по Київщині. 14-15 січня пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Перший рівень небезпечності, «жовтий», – йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Звіт ООН: як може змінитися кліматична ситуація на ЗемліВ ООН попереджають про стрімкі зміни кліматичних умов, які становлять серйозні загрози людству.

Вдень 14 січня очікуються пориви вітру 25 м/с – другий рівень небезпечності, помаранчевий.

Синоптики зазначають, що такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики, комунального господарства, порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях.

Також синоптики повідомили, що в Україні у пʼятницю, 14 січня, у більшості регіонів очікується потепління. На території всієї країни очікується сніг з дощем. Температура повітря вдень триматиметься в межах 0...+5 градусів, а вночі опуститься до -7.

Раніше повідомлялося, що погода в Україні демонструє аномальні стрибки температур. На зміну сильним морозам, прийде плюсова температура.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: