Сніголавинна небезпека, вітер та ожеледиця: які області накриє негода

Читать на русском
3 січня в Україні очікується погіршення погодних умов. Рятувальники попереджають про хуртовини, шквали вітру та ожеледицю. А в Карпатах можливе сходження лавин.
shutterstock.com

Сьогодні, 3 січня, в Україні очікується погіршення погодних умов. Рятувальники попереджають про хуртовини, шквали вітру та ожеледицю. А в Карпатах можливе сходження лавин.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС, 3 січня вночі у північних, центральних та східних областях на дорогах ожеледиця, у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях значний сніг, хуртовини, в Україні протягом доби пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий).

Авіакомпанії у всьому світу масово скасовують рейсиЗа добу по всьому світу відмінили понад чотири тисячі авіарейсів. Причиною стало погіршення погоди, а також поширення штаму Омікрон.

У Києві та Київській області 3 січня вночі на дорогах очікується ожеледь, протягом доби пориви вітру 15-20 м/с ( І рівень небезпеки, жовтий).

За даними Укргідрометцентру, 3 січня на високогір'ї Закарпатської та у горах Львівської областей збережеться значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

3-4 січня можливе сходження лавин у горах Івано-Франківської області.

Нагадаємо, за добу по всьому світу скасували тисячі рейсів. У тому числі – через негоду.

Напередодні також повідомлялося про погіршення погоди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: