Без опадів та морозів: якою буде погода на Різдво

Читать на русском
В Україні 7 січня очікується погода без опадів та сильних морозів. В усіх регіонах денна температура становитиме близько 0 градусів.
фото з відкритих джерел

В Україні 7 січня очікується погода без опадів та сильних морозів. У всіх регіонах денна температура становитиме близько 0° з невеликим вітром.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Індекс куті: як змінювалася вартість головної різдвяної стравиРіздвяна кутя у 2022 році коштуватиме 57,51 грн. Порівняно з 2017 роком вартість зросла на 10 гривень.

На Заході вдень температура повітря становитиме від -1 до +2°, хмарно, але без опадів. Лише у Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях уранці пройде невеликий сніг.

У Карпатах на Різдво збережуться помірні морози до -14°. Погода буде ясною, опадів не очікується. При цьому на високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей спостерігається третій рівень сніголавинної небезпеки.

7 січня у Сумській, Чернігівській та Житомирській областях температура повітря коливатиметься від -1° до +2°. Вдень без опадів.

В Одеській, Херсонській, Миколаївській, Донецькій, Луганській та Запорізькій областях стовпчики термометрів вдень піднімуться до +3-4°. Опади не передбачаються.

У Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Вінницькій та Кіровоградській областях термометри покажуть близько 0°.

У Києві вдень очікується -2°, без опадів, похмуро.

Нагадаємо, раніше синоптики обіцяли похолодання на Різдво.

У Києві з початку року зафіксовано 4 погодні рекорди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: