В Алмати мітингувальники захопили будівлю одного з телеканалів

Читать на русском
За інформацією журналістів, до приміщення увірвалися люди з палицями, які приблизно годину утримували співробітників телеканалу.
Настоящее время

У середу, 5 січня, в Алмати мітингувальники захопили будівлю корпункту телеканалу «Мир24». Активісти вимагають надати можливість виходу в прямий ефір.

Про це повідомляє видання Orda.kz.

Старим тут не місце: до чого може призвести газовий бунт у Казахстані і до чого тут УкраїнаАнтиурядові мітинги в Казахстані можуть мати вплив і на ситуацію в Україні, подробиці читайте в матеріалі.

За інформацією журналістів, до приміщення увірвалися люди із палицями, які приблизно годину утримували співробітників телеканалу «Мир24» та представників інших ЗМІ. Згодом вони вивели репортерів із будівлі та провели до вулиці Курмангази.

У будівлі телеканалу було розбито скло та вибиті двері.

Нагадаємо, у Казахстані тривають протести, а у містах штурмують адміністрації. У столиці Казахстану Нур-Султані запровадили надзвичайний стан.

Сьогодні в Алмати мітингувальники увірвалися до будівлі акімату (міської адміністрації), при цьому вибивши вікна та двері. У будівлі спалахнула пожежа. Надворі лунали постріли.

Відомо також, що по всій країні через акції протесту відключили інтернет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: