В Іспанії почали фіксувати випадки захворювання на грип та коронавірус одночасно

Читать на русском
Зараз випадки захворювання на флурону - і на грип і на коронавірус одночасно - поодинокі, а захворювання має легкий характер
Ілюстративне фотоReuters

В іспанській провінції Каталонія виявили перші випадки так званої флурони - це одночасне захворювання і на коронавірус, і на звичайний грип. Зараз випадки поодинокі, а захворювання має легкий характер.

Про це повідомляє Euro Weekly News.

Новий штам коронавірусу «Омікрон»: що про нього відомоЗ'явився новий штам ковіду Омікрон. Які симптоми, чи небезпечний та чи ефективні проти нього вакцини – у матеріалі.

«Це поодинокі випадки. Це не норма, і поки мова йде про легкий перебіг» - розповіла виданню директор каталонської служби охорони здоров'я Джемма Крейвінкель. За її словами, в цьому немає нічого дивного, оскільки бувають захворювання, що поєднують в собі відразу кілька вірусів.

Серед важливих симптомів флурони відзначають той факт, що вони обидва викликають задишку, оскільки вражають верхні дихальні шляхи.

Нагадаємо, раніше вчені заявили: штам коронавірусу Омікрон важливий тим, що показує подальший перебіг пандемії коронавірусу у світі. Все йде до того, що з часом коронавірус «уживеться» з людьми та стане таким же ендемічним як грип.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: