Чорногорія посилила правила в'їзду для українців

Читать на русском
Через погіршення епідеміологічної ситуації з захворюванням на COVID-19  Чорногорія посилює правила в'їзду до країни. Нові правила діятимуть з 2 січня.
mandry.club

Через погіршення епідеміологічної ситуації з захворюванням на COVID-19 Чорногорія посилює правила в'їзду до країни. Нові правила діятимуть з 2 січня.

Про це повідомляє пресслужба посольства України у Чорногорії.

Оновленні правила діятимуть з 2 по 12 січня 2022 року.

У посольстві розповіли, що відтепер вʼїзд дозволяється за умови наявності одного з двох документів: сертифіката щодо проведення повної вакцинації, за умови, що друга доза вакцини зроблена не пізніше ніж за шість місяців до вʼїзду, або підтвердження перенесеної хвороби COVID-19 (позитивний ПЛР або експрес-тест на антиген, якому має бути не менше 10 днів і не більше 180 днів).

В обох випадках додатково необхідно мати або негативний ПЛР-тест не старше 72 годин, або експрес-тест на антиген не старше 48 годин.

Нагадаємо, від 27 грудня, в'їзд до Чехії для іноземців, у тому числі громадян України, можливий лише за умови пред'явлення негативного результату ПЛР-тесту. Нові правила стосуються також вакцинованих від коронавірусу.

Також раніше писали, що українське посольство дало роз’яснення нових правил в’їзду до Греції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: