Глава ОПУ прокоментував розмову Зеленського та Байдена

Читать на русском
Байден у телефонній розмові з Зеленським відзначив завзятість та зусилля України для повернення до режиму припинення вогню на Донбасі, заявив Єрмак.
Андрій Єрмакpravda.com.ua

Президент США Джо Байден у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським відзначив завзятість та зусилля України для повернення до повноцінного дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться в коментарі глави Офісу президента Андрія Єрмака за підсумками розмови Зеленського і Байдена, передає Інтерфакс-Україна.

Президент прокоментував розмову з БайденомПрезидент України Володимир Зеленський прокоментував першу розмову з президентом США Джо Байденом.

За його словами, «зараз найголовніше – запобігти подальшій ескалації, тому США та Україна робитимуть все можливе для цього».

«При цьому, додам, дуже важливо продовжити роботу над верифікацією, оскільки ми фіксуємо дедалі більшу кількість порушень режиму припинення вогню», - зазначив Єрмак.

Голова ОПУ подякував Білому дому за підтримку.

«Сама частота контактів говорить про потужне партнерство України та Сполучених Штатів. Вдячні американським партнерам за підтримку суверенітету та територіальної цілісності нашої держави», - йдеться у коментарі.

Нагадаємо, розмова Байдена та Зеленського відбулася пізно ввечері 2 січня і тривала понад півтори години.

Також напередодні відбулася розмова президента Туреччини Реджепа Ердогана та президента РФ Володимира Путіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: