Загинув боєць ООС, поранений під час обстрілу наприкінці грудня

Читать на русском
Помер військовий Збройні сили України Ігор Тичина. Він отримав поранення внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі 27 грудня.
фото ООС

Помер військовий Збройні сили України Ігор Тичина. Він отримав поранення внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі 27 грудня.

Про це повідомляє пресслужба Коростенського міського колегіуму.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

«З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21 році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на Сході нашої держави», - йдеться у повідомленні.

Заступниця Коростенського міського голови Наталія Чижевська уточнила, що загиблий військовий служив у складі 95 десантно-штурмової бригади, але після тяжкого поранення він впав у кому.

«27 грудня Ігоря Тичину було поранено кулею снайпера. Він перебував у комі у Харківському шпиталі. Лікарі боролися за його життя, але першого січня молоде життя обірвалося», - розповіла вона.

Нагадаємо, минулої доби окупанти чотири рази порушили режим «тиші». Про втрати та поранених не повідомлялося.

А 27 грудня двоє українських захисників отримали поранення на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: