В Білорусі засудили росіянина, який озвучував відеоролики опозиції

Читать на русском
Мінський міський суд засудив росіянина Єгора Дуднікова до 11 років ув’язнення за озвучування відеороликів опозиційного телеграм-каналу.
Скріншот з відео

Мінський міський суд засудив росіянина Єгора Дуднікова до 11 років ув’язнення за озвучування відеороликів опозиційного телеграм-каналу.

Про це повідомляє видання «Медиазона» Беларусь.

Відомо, що 21-річного Дуднікова звинуватили у розпалювання соціальної ворожнечі та у закликах до дій проти національної безпеки.

Правоохоронці розповіли, що з 19 січня до 21 травня 2021 року чоловік опублікував не менш як 55 озвучених них голосових повідомлень в одному з телеграм-чаті, які на меті «нагнітання напруги та конфліктності в суспільстві та державі».

Перевзувся у повітрі: як Лукашенко здав Білорусь без боюНевизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно зробив низку антиукраїнських заяв.

Зазначимо, телеграм-канал «Отряды Гражданской Самообороны Беларуси» був визнаний терористичною організацією. Таке рішення Верховний суд Білорусі прийняв 18 серпня 2021 року.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко підписав закон, який гарантує громадянам країни кримінальну відповідальність за будь-який заклик до цивілізованих країн ввести санкції проти Білорусі, білоруських органів влади та персонально Лукашенка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: