У житловому будинку під Львовом стався вибух газу, є постраждалі

Читать на русском
Сьогодні, 25 грудня, у Червоноградському районі Львівської області вибухнув газ у приватному житловому будинку.
facebook.com/MNS.GOV.UA

Сьогодні, 25 грудня, у Червоноградському районі Львівської області вибухнув газ у приватному житловому будинку.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Відомо, що рятувальники о 11:50 отримали виклик, що у с. Ниновичі Червоноградського району в одноповерховому дерев'яному приватному житловому будинку стався вибух.

За попередньою інформацією, у будинку вибухнув газ, внаслідок чого постраждали 5 осіб. На місці проводиться огляд потерпілих працівниками швидкої медичної допомоги.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«В результаті вибуху будинок зруйновано було повністю. Від ДСНС залучено 8 осіб та 2 одиниці техніки», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 13 грудня у Львові у житловому будинку на вул. Замарстинівській стався вибух газу. Почалася пожежа. Троє осіб отримали опіки.

Раніше в Покровську пролунав вибух у багатоповерхівці. Внаслідок пригоди постраждав господар квартири 1985 року народження. Його госпіталізували до хірургічного відділення Покровської районної центральної лікарні з діагнозом: термічні опіки кистей рук, голови та обличчя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: