Вибух у житловому будинку у Львові: медики розповіли про стан постраждалих

Читать на русском
Жінка перебуває у вкрай тяжкому стані: з опіками 25% поверхні тіла та дихальних шляхів. Чоловік має опіки 15% поверхні тіла.
lv.dsns.gov.ua

У результаті вибуху газу в одному із житлових будинків у Львові постраждало троє осіб.

Медики розповіли, у якому стані зараз перебувають постраждалі, пише ТСН.

Після події до лікарні з опіками доправили 70-річну жінку та її 47-річного племінника, а ще одна особа надихалася димом.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«Жінка перебуває у вкрай тяжкому стані: з опіками 25% поверхні тіла та дихальних шляхів. Чоловік має опіки 15% поверхні тіла. Стан середньої тяжкості», – розповів лікар львівської лікарні.

Вчора ми писали про те, що у Львові у житловому будинку на вул. Замарстинівській стався вибух газу. Почалася пожежа. Троє осіб отримали опіки.

Нагадаємо, раніше в Покровську пролунав вибух у багатоповерхівці. Внаслідок пригоди постраждав господар квартири 1985 року народження. Його госпіталізували до хірургічного відділення Покровської районної центральної лікарні з діагнозом: термічні опіки кистей рук, голови та обличчя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: