В Ізмаїлі пролунав вибух у приватному житловому будинку

Читать на русском
На Одещині в місті Ізмаїл сьогодні пролунав вибух у приватному житловому будинку, внаслідок якого постраждала жінка похилого віку.
фото ДСНС

На Одещині в місті Ізмаїл сьогодні пролунав вибух у приватному житловому будинку, внаслідок якого постраждала жінка похилого віку.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС 1 грудня.

«Сьогодні, об 11:35, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Ізмаїл на вул. Пирогова, стався вибух у житловому будинку. Рятувальники, які прибули на місце події, почали гасити пожежу в дворовій споруді, розташованій поряд із приватним житловим будинком. Об 11:49 пожежу було ліквідовано», - сказано у повідомленні.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Під час гасіння пожежники врятували постраждалу господиню будинку - її передали медпрацівникам.

«Вірогідна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі. За попередньою інформацією, власниця топила піч бензином. Від ДСНС залучалися 2 одиниці техніки та 7 рятувальників», - додали до ДСНС.

Нагадаємо, 27 листопада у Новій Одесі у п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух без подальшого горіння (попередньо побутового газу у квартирі на 5 поверсі).

Загинули 3 особи та постраждали 3 особи (вивільнено з-під завалу та врятовано).

Через вибух зруйновано 4 квартири на четвертому та п'ятому поверхах, сходову клітку з третього по п'ятий поверхи та пошкоджено квартиру на 3 поверсі. З будинку евакуйовано 54 особи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: