Ситуація на Донбасі: з початку доби зберігається «тиша»

Читать на русском
Від початку доби 25 грудня з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби 25 грудня з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Про це повідомляє штаб операція об'єднаних сил.

У штабі зазначають, що підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Епоха ультиматумів: як нагнітається напруженість довкола УкраїниМіністр оборони Російської Федерації звинуватив Україну у спробах використати заборонену зброю.

Нагадаємо, за добу п'ятниці, 24 грудня, бойовики на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню, два з яких – із застосуванням забороненого озброєння. У зведенні штаб повідомив про пораненого військового, однак пізніше стало відомо, що це повідомлення містило помилку. Поранення українського бійця не було пов’язане з виконанням завдань на лінії зіткнення. За цим фактом проводять службове розслідування.

Додамо, Пентагон планує почати передачу Україні оперативних розвідувальних даних про пересування, зосередження та місцезнаходження російських військ біля кордонів України. Передбачається, що одержувані в режимі реального часу розвіддані дозволять Україні швидше відреагувати на можливе російське вторгнення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: