У штабі проведуть службове розслідування через поранення військового: деталі

Читать на русском
Поранення українського бійця напередодні на Донбасі не було пов’язане з виконанням завдань на лінії зіткнення. За цим фактом проводять службове розслідування.
MinistryofDefence.UA

Поранення українського бійця напередодні на Донбасі не було пов’язане з виконанням завдань на лінії зіткнення. За цим фактом проводять службове розслідування.

Про це заявили у штабі операції Об'єднаних сил.

Зазначають, що інформація про поранення військовослужбовця на Донбасі містить помилку, адже поранення воїна Нацгвардії не пов’язане з виконанням завдань на лінії зіткнення.

«Інформація, яку було викладено у ранковому зведенні станом на 07:00 за 25 грудня 2021 року, містить помилку та потребує уточнення», – йдеться в повідомленні.

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

Додамо, що чоловік отримав поранення не пов’язане з виконанням завдань на лінії зіткнення, адже перебував за 18 кілометрів від неї.

Наразі за даним фактом розпочато службове розслідування. Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, за добу п'ятниці, 24 грудня, бойовики на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, два з яких – із застосуванням забороненого озброєння.

Раніше ми писали про те, на Донбасі затримано проросійського бойовика, який обстрілював мирне населення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: