В ОБСЄ зафіксували масове переміщення російської військової техніки Донбасом

Читать на русском
Колона з семи вантажівок була зафіксована біля міста Макіївка, ще одна колона з трьох вантажних машин - на околиці Луганська. Обидві колони слідували на склади бойовиків
Ілюстративне фотоosce.org

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ), яка працює над моніторингом ситуації на окупованих Росією територіях Донбасу, зафіксувала в ОРДЛО російську військову техніку і вантажівки з написом «гуманітарна допомога».

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на звіт СММ.

Епоха ультиматумів: як нагнітається напруженість довкола УкраїниМіністр оборони Російської Федерації звинуватив Україну у спробах використати заборонену зброю.

Так, колона з семи вантажівок була зафіксована біля міста Макіївка, ще одна колона з трьох вантажних машин - на околиці Луганська. Обидві колони слідували на склади бойовиків. У таких автомобілях РФ зазвичай перекидає в ОРДЛО боєприпаси та озброєння.

Також спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували на окупованій території шість одиниць російської військової техніки, в тому числі чотири танки невстановленого типу і дві бойові броньовані машини невстановленого типу. Танки були розміщені біля н/п Олександрівський, а ось бронемашини - в місці зберігання військової техніки.

Нагадаємо, з початку доби 25 грудня з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: