З'ясувалося, коли відбудеться чергове засідання ТКГ

Читать на русском
Наприкінці січня 2022 року відбудеться чергове засідання Тристоронньої контактної групи. Про це повідомив представник окремих районів Донецької області у складі української делегації у ТКГ журналіст Сергій Гармаш.
Радіо Свобода

Наприкінці січня 2022 року відбудеться чергове засідання Тристоронньої контактної групи.

Про це повідомив представник окремих районів Донецької області у складі української делегації у ТКГ журналіст Сергій Гармаш у ефірі телеканалу «Україна 24».

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

«Чергові засідання (ТКГ – ред.) будуть аж наприкінці січня. Можливо, звичайно, скликане позачергове засідання ТКГ, але це навряд чи на період різдвяних канікул, бо модератор від ОБСЄ теж відпочиває, у них відпустки... Тому до закінчення різдвяних канікул, я думаю, не буде навіть позачергових засідань», - наголосив Гармаш.

Раніше ми писали про те, що Тристороння контактна група на засіданні 22 грудня спромоглася погодити повернення до режиму припинення вогню на Донбасі.

Також нагадаємо, Україна передала своїм партнерам комплексні ініціативи з 10 кроків, які розблокують мирний процес щодо Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: