На Харківщині вручили підозру інспектору, який обіцяв права без відвідування автошколи

Читать на русском
Інспектор Укртрансбезпеки у Харківській області обіцяв за грошову «винагороду» охочим отримати посвідчення водія без відвідування автошколи та здачі іспитів у сервісному центрі МВС.
Нацполіція

Інспектор Укртрансбезпеки у Харківській області обіцяв охочим за грошову «винагороду» отримати посвідчення водія без відвідування автошколи та здачі іспитів у сервісному центрі МВС.

За таку незаконну діяльність фігурантові може загрожувати позбавлення волі на строк до восьми років, повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Своїх клієнтів 36-річний чоловік запевняв, що може домовитися зі співробітниками Територіальних сервісних центрів МВС України, керівниками ліцензійних автошкіл та медпрацівниками. За послуги в отриманні посвідчення водія без фактичного відвідування автошколи, отримання медичної довідки та складання іспитів харків’янин просив майже 10 тисяч гривень.

«Працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчого управління поліції Харківщини задокументували службовця на отриманні частини вищезазначеного хабаря. Наразі за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчі поліції оголосили фігурантові про підозру за ч.3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. До суду подано клопотання на обрання йому запобіжного заходу», - повідомили в Нацполіції.

Зазначимо, що в Харківській області завдяки діяльності таких несумлінних інспекторів відбуваються резонансні ДТП.

Остання з них відбулася 26 жовтня – у Харкові автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного водія на великій швидкості врізався у Chevrolet. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet помер на місці ДТП, а трьох пасажирів Infiniti відвезли до лікарні.

16-річного Миколу Харківського заарештували на 60 діб без права на внесення застави.

У прокуратурі повідомляли, що аналізи сечі на алкоголь та наркотики були негативними (наявність цих речовин не виявили). При цьому здавати кров Миколай відмовився.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: