Смертельна ДТП під Харковом: нові подробиці аварії

Читать на русском
Через ДТП під Харковом за участю двох вантажівок та трьох легкових автомобілів загинуло три людини, ще  п'ятеро були травмовані.
facebook.com/police.kharkov

Через ДТП під Харковом за участю двох вантажівок та трьох легкових автомобілів загинуло три людини, ще п'ятеро були травмовані.

«За попередньою інформацією з камер відеоспостереження та показань свідків, водій вантажівки МАН проїхав на червоний знак світлофора та зіткнувся на перехресті з автомобілем Шевроле, після чого частина причепа відлетіла на інший вантажний автомобіль, а сама вантажівка МАН перекинулася на лівий бік на авто таксі з трьома особами всередині», - розповів РБК-Україна речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

У таксі були водій 49 років та два пасажири - дівчинка трьох років, та її бабуся, якій було 49 років. Всі вони загинули на місці.

Крім того, п'ятеро травмованих осіб було доставлено до лікарні. Їх стан здоров'я зараз стабільний.

У прокуратурі уточнили, що вантажівка МАН перевозила відходи соняшника. Назустріч їм їхав водій Сузукі, який врізався вже у перекинуті відходи соняшника на дорозі.

«Водія вантажівки МАН затримано, він має тілесні ушкодження, його життю нічого не загрожує», - уточнює Чубенко.

За словами Чубенко, після огляду лікарями водій МАН буде проходити перевірку на стан наркотичного та алкогольного сп‘яніння, йому повідомлять про підозру.

Відомості про ДТП внесено в ЄРДР за частиною 3 статті 286 ККУ за порушення правил ПДД, що спричинило загибель декількох осіб. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора увечері у ДТП на Окружній під Харковом зіткнулися 2 фури та 3 легкових автомобіля.

«Слово і діло» пропонує згадати найбільш резонансні дорожньо-транспортні пригоди за останні роки та подивитися, на якому етапі зараз справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: