Поліція перекваліфікувала справу щодо смертельної ДТП під Харковом

Читать на русском
Експертиза встановила, що водій вантажівки MAN із напівпричепом перебував під впливом наркотиків. Як зазначили в поліції, перед ДТП чоловік приймав канабіноїди та опіати.
facebook.com/police.kharkov

Правоохоронці перекваліфікували справу про смертельну аварію під Харковом за участю вантажівок, в якій загинуло троє осіб, у тому числі й трирічна дитина.

Водієві фури MAN загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомляє сьогодні відділ комунікації поліції Харківської області.

Експертиза встановила, що водій вантажівки MAN із напівпричепом перебував під впливом наркотиків. Як зазначили в поліції, перед ДТП чоловік приймав канабіноїди та опіати.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

На підставі даних експертизи відомості про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 7 до 10 років. Вирішується питання про повідомлення водію про підозру.

Нагадаємо, вчора ввечері в ДТП на Окружній під Харковом зіткнулися 2 фури та 3 легкові автомобілі.

«Слово і справа» пропонує згадати про найрезонансніші дорожньо-транспортні пригоди за останні роки та подивитися, на якому етапі знаходяться справи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: