У США зафіксована перша смерть від штаму коронавірусу Омікрон

Читать на русском
Померлий не тільки не був вакцинований, але і мав серйозні проблеми зі здоров'ям. У сумі це виявилося для нього фатальним
Ілюстративне фотоAP Photo

У США повідомили про перший випадок смерті зараженого штамом коронавірусу Омікрон. У штаті Техас помер громадянин США у віці близько 50 років.

Про це повідомив американський телеканал ABC з посиланням на представників органів охорони здоров'я в штаті Техас.

Новий штам коронавірусу «Омікрон»: що про нього відомоЗ'явився новий штам ковіду Омікрон. Які симптоми, чи небезпечний та чи ефективні проти нього вакцини – у матеріалі.

Згідно з інформацією, померлий не тільки не був вакцинований, але і мав серйозні проблеми зі здоров'ям. У сумі це виявилося для нього фатальним.

Тим часом центр з контролю і профілактики захворювань США повідомив, що омікрон-штам став домінуючим в Штатах. За минулий тиждень на нього припало 73% нових випадків зараження коронавірусом. Більш того, в деяких регіонах на південному сході та північному заході США частка омікрон-штаму взагалі склала понад 90%.

Нагадаємо, раніше в МОЗ українцям дали п'ять рекомендацій, як не заразитися новим штамом коронавірусу «Омікрон», який вже зафіксований в нашій країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: