Розслідування смерті депутата Полякова: у поліції назвали дві версії

Читать на русском
Досудове розслідування у справі смерті нардепа  Антона Полякова триває. У поліції залишилося 2 версії.
Фото з відкритих джерел.

Досудове розслідування у справі смерті нардепа Антона Полякова триває.

Як розповів начальник поліції Києва Іван Виговський, залишилося 2 версії.

«На сьогодні досудове розслідування триває, версії у нас залишається дві - самостійне або примусове потрапляння наркотичної речовини в організм», - повідомив Виговський в інтерв'ю РБК-Україна.

Опубліковано відео останніх хвилин життя народного депутата ПоляковаНа відео показані моменти вже після того, як таксі з вмираючим Поляковим зупинила патрульна поліція

Правоохоронці встановили осіб, з ким у депутата було спілкування також розклали хронологію останнього дня життя депутата.

Нагадаємо, Антон Поляков помер у ніч на 8 жовтня у Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення правил дорожнього руху. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте це не вдалося.

Попередньо смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з позначкою «Природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила у крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в машині якого було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: