У Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна і Зеленського

Читать на русском
Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав поганими перспективи зустрічі лідерів Росії та України.
www.rbc.ru

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав поганими перспективи зустрічі лідерів Росії та України.

Про це повідомляє ТАСС.

Прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков заявив, що перспективи зустрічі Владіміра Путіна та Володимира Зеленського поки не проглядаються.

«Поки особливих перспектив для цієї розмови не проглядається, знову ж таки, через дії української влади. Саме українська влада не виконує Мінські домовленості», – зазначив він.

Коли з партнерами немає згоди: чому Зеленський не може зустрітися з ПутінимРосія та Україна шукають привід для переговорів. Однак позиції партнерів надто різні для того, щоб досягти згоди.

Він також додав, що Путіну складно вибудовувати діалог із Зеленським, тому російський лідер окремо спілкується з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном.

Нагадаємо, лідери країн нормандського формату в черговий раз не змогли узгодити проведення Нормандського саміту. Таким чином, домовленості 2019 року знову залишаються не виконаними.

Додамо, 11 жовтня канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон обговорили з президентом Росії Володимиром Путіним питання Нормандського формату. Переговори проходили в телефонному режимі. При цьому Путін активно скаржився на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: