На Донбасі з початку доби зберігається «тиша»

Читать на русском
Від початку доби 19 грудня з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби 19 грудня з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Про це повідомляє штаб операція об'єднаних сил.

У штабі зазначають, що підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, Джо Байден доручив адміністрації США за 4 тижні використати всі можливі інструменти для запобігання можливому вторгненню Росії в Україну.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що країни Заходу повинні чітко пояснити, які конкретно санкції та коли вони планують ввести проти Росії. Відсутність інформації про санкції з боку Вашингтона, Лондона і Брюсселя може продемонструвати Кремлю несерйозність західних країн у питанні можливої відповіді на потенційне військове вторгнення Росії в Україну.

Додамо, 16 грудня у Європарламенті прийняли резолюцію щодо ситуації на кордонах України. У документі країни ЄС закликали підготуватися до введення суворих санкцій проти Росії в разі ескалації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: