«Укрзалізниця» запускає новий регіональний потяг

Читать на русском
Із суботи, 18 грудня, компанія «Укрзалізниця» запускає новий регіональний потяг «Слобожанський експрес».
З відкритих джерел

Із суботи, 18 грудня, компанія «Укрзалізниця» запускає новий регіональний потяг «Слобожанський експрес». Він курсуватиме Луганською, Харківською та Сумською областями.

Про це повідомляє пресслужба УЗ у четвер, 16 грудня.

Від 60 до 240 кілометрів: з якою середньою швидкістю їздять потяги в Україні та інших країнах ЄвропиСередня швидкість поїзда Інтерсіті з Києва до Львова становить близько 120 кілометрів на годину.

Перший тестовий рейс поїзд здійснить за маршрутом Попасна – Харків – Суми. На постійній основі курсуватиме сполученням Попасна – Харків, Харків – Ворожба. На маршруті курсуватиме дизель-потяг ДПКР-3 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

«Цей поїзд має максимальну швидкість 140 км/год, у його складі три вагони на 170 місць. Потяг має сучасні елементи інтер'єру та екстер'єру та пристосований для перевезення маломобільного населення», - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що «Укрзалізниця» запустила чат-бот для продажу квитків та повідомлень про рейси до Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger – на додачу до запущених раніше у Viber та Telegram.

Також нагадаємо, з'ясувалося, куди українці найчастіше їздять потягом на Новий рік.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: