«Укрзалізниця» тимчасово обмежила транзитні перевезення

Читать на русском
Укрзалізниця тимчасово обмежила транзитні перевезення в Україні через роботи з модернізації інфраструктури.
Фото - railinsider.com.ua

«Укрзалізниця» тимчасово обмежила транзитні перевезення через територію України.

Як інформує пресслужба, тривають роботи з електрифікації дільниці Ковель — Ізов — держкордон та ремонтно-колійні роботи з модернізації дільниці Знам’янка — Здолбунів.

День залізничника: які обіцянки у цій галузі давали політики та що залишилося невиконанимВідремонтувати сотні вагонів, реформувати Укрзалізницю та зробити її прибутковою – докладніше про обіцянки політиків у матеріалі.

«У зв’язку із цим пропускна спроможність у напрямку Польщі знизилася до 350 вагонів на добу. Зазначених обсягів недостатньо, щоб забезпечити перевезення у передбачені терміни. Тому було прийнято рішення тимчасово ввести конвенцію на заборону транзитних залізничних перевезень територією України. Пасажирські залізничні перевезення між країнами здійснюватимуться без змін», - уточнили в УЗ.

Нагадаємо, АТ «Укрзалізниця» після оновлення планує збільшити вагу вантажних поїздів, підвищити пропускну спроможність та скоротити терміни доставки вантажів до країн ЄС.

Нагадаємо, УЗ спростила правила купівлі квитків на електрички.

Також відкрили продаж квитків на всі поїзди нового графіку руху, який починає діяти з 12 грудня 2021 року. У новому графіку буде запущено 19 пар нових поїздів, а ще 49 поїздів будуть прискорені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: