Стало відомо, куди українці найчастіше їздять потягом на Новий рік

Читать на русском
Куди їздять на новорічні свята поїздом в Україні. УЗ назвала найпопулярніші напрямки цього року.
фото з відкритих джерел

В Україні найбільшим попитом на період різдвяних та новорічних свят користуються подорожі залізницею у західному напрямку.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Від 60 до 240 кілометрів: з якою середньою швидкістю їздять потяги в Україні та інших країнах ЄвропиСередня швидкість поїзда Інтерсіті з Києва до Львова становить близько 120 кілометрів на годину.

«У такі міста як Львів, Ужгород, Чернівці продано найбільшу кількість квитків на потяги оновленого графіка перевезень, який набирає чинності з 12 грудня 2021 року. Також стабільно високий попит на подорожі в Ковель, Одесу, Харків та Дніпро», - йдеться у повідомленні.

Найбільше квитків на період з 24.12.2021 до 10.01.2022 купили на такі пасажирські потяги: №041П Дніпро – Трускавець; №046Д Лисичанськ – Ужгород; №007К Київ – Чернівці; №136Ш Одеса – Чернівці; №081К Київ – Ужгород.

Крім того, УЗ фіксує підвищений попит на рейси до Івано-Франківська та Чернівців з Києва 16 грудня, тому призначено додатковий поїзд №249/250 Київ – Івано-Франківськ, Чернівці. Він вирушатиме з Києва 16 та 18 грудня та назад з Чернівців 17 та 19 грудня.

Наразі в компанії працюють над призначенням додаткових поїздів за такими напрямками: Київ – Івано-Франківськ, Чернівці; Київ – Ужгород; Харків – Львів; Одеса – Ужгород; Одеса – Харків; Запоріжжя, Дніпро – Івано-Франківськ; Київ – Ковель.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила додаткові потяги на зимові свята. Також почав ходити Лижний експрес.

У МОЗ розповідали, як працюватимуть гірськолижні курорти під час карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: