Купити квиток на поїзд можна буде через чат-бот у Facebook – УЗ

Читать на русском
Укрзалізниця запустила чат-бот для продажу квитків та повідомлень про рейси до Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» запустила чат-бот для продажу квитків та повідомлень про рейси до Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger – на додачу до запущених раніше у Viber та Telegram.

Про це повідомила пресслужба компанії у середу, 15 грудня.

Від 60 до 240 кілометрів: з якою середньою швидкістю їздять потяги в Україні та інших країнах ЄвропиСередня швидкість поїзда Інтерсіті з Києва до Львова становить близько 120 кілометрів на годину.

Так, за допомогою Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger пасажири вже можуть купувати квитки на всі поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди Інтерсіті+, повертати раніше куплені квитки, бачити розклад рейсів та онлайн-таблицю станцій, а також перевіряти, на яку платформу прибуває поїзд .

«В Україні буквально кілька компаній, які налагодили офіційну підтримку своїх клієнтів у Apple Messages для бізнесу, тому сьогодні «Укрзалізниця» робить дещо несподіваний для ринку крок і стає одним із першопрохідців у цьому напрямку. Що стосується Facebook Messenger, то це вже звичний для пасажирів канал спілкування з УЗ, але тепер він стає ще функціональнішим, адже прямо з Facebook можна замовити собі квиток та ланчбокс у дорогу», - зазначили у компанії.

Крім того, УЗ надала можливість додавати куплені у чат-боті квитки до Apple Wallet та Google Pay.

Нагадаємо, в Україні пустили потяг, який має найдовший маршрут у країні.

Також повідомлялося, куди українці найчастіше їздять потягом на Новий рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: