Війна на Донбасі: зранку бойовики стріляли біля Новолуганського

Читать на русском
У середу, 15 грудня, збройні формування Росії дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбас. Зранку стріляли біля Новолуганського.
Штаб ООС(архів).

У середу, 15 грудня, збройні формування Росії дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбас.

Біля Первомайського бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів, в напрямку Луганського - з великокаліберних кулеметів, в районі Шумів - з мінометів калібру 82 мм, інформує штаб ООС.

Листопад в ООС: скільки було зафіксовано обстрілів за місяцьСкільки було зафіксовано обстрілів в зоні ООС протягом листопада, дивіться на інфографіці.

У бік Пісків ворог двічі вів вогонь, застосовуючи міномети калібру 82 мм та стрілецьку зброю.

У районі Водяного ворожі війська двічі вели вогонь, використовуючи артилерію калібру 120 мм та 122 мм, міномети калібру 120 мм.

Біля Причепилівки противник стріляв з автоматичних станкових гранатометів, у напрямку Новолуганського - зі стрілецької зброї.

Близько Південного окупанти застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

З початку доби, 16 грудня, зафіксували один обстріл. У напрямку Новолуганського окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, вчора під час саміту «Східного партнерства» у Брюсселі президент України Володимир Зеленський провів зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном та канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Глави держав Володимир Зеленський, Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Олаф Шольц закликали Росію до подальшої роботи в рамках Нормандського формату.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: