У РНБО допустили компроміси з Росією

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов допускає компроміс з Російською Федерацією.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов допускає компроміс з Російською Федерацією. Про це він сказав під час презентації системи моніторингу користування надрами.

«Те, що нам треба ставити крапку у цьому питанні, ви знаєте, це завдання, яке поставив Володимир Олександрович (Зеленський - ред.), але не за рахунок наших інтересів. Ми не можемо поступитися своєю територією, ми не можемо поступитися тими речами, які зафіксовані у нашій Конституції», - сказав Данілов, пише УНІАН.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Секретар Ради національної безпеки уточнив, що «компроміс можливий, але важливо розуміти, що будь-який компроміс має межу».

Нагадаємо, Bloomberg опублікувало статтю, в якій говорилося про ризики повномасштабного нападу Росії на Україну. В агентстві зазначили, що в колах американських і європейських дипломатів серйозно схвильовані нинішнім переміщенням російських військ у бік кордону України.

Також у розвідці Мінноборони розповіли, що Росія сконцентрувала понад 92 тис. військовослужбовців біля кордонів з Україною та готується атакувати до кінця січня – початку лютого.

«Слово і діло» поспілкувалося з експертами та спробувало з'ясувати, що відбувається на кордоні з Росією, чому країна стягує війська та які наслідки можуть бути.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: