Стало відомо, як українці ставляться до впровадження економічного паспорта

Читать на русском
Понад половина українців позитивно ставляться до впровадження економічного паспорта, який анонсував президент.
фото 24tv.ua

Понад половина українців позитивно ставляться до впровадження економічного паспорта, який анонсував президент України Володимир Зеленський.

Такими є дані дослідження Соціологічної групи «Рейтинг».

Так, про ініціативу впровадження економічного паспорту добре знають 32% опитаних українців, 40% - щось чули про це. 28% – нічого не знають.

«При цьому більшість (53%) позитивно ставляться до такого починання, 28% – нейтрально, 16% – негативно. Серед тих, хто добре обізнаний з ініціативою, підтримка становить 62%, чверть - не підтримують», - йдеться у результатах опитування.

Соціологи також з'ясували, що щорічне звернення президента до Ради 1 грудня повністю чули 14% опитаних. Окремі фрагменти – 34%. Нічого про це не знають – 52%.

Крім того, стало відомо, що ідею впровадження в Україні подвійного громадянства підтримують близько половини опитаних – 47%. Проти – 50%.

Опитування проводили 6-8 грудня 2021 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 6 грудня вніс до Верховної ради законопроект про економічний паспорт українця.

Журналісти проаналізували законопроект та розповіли, що повнолітні громадяни України, які народилися з 1 січня 2019 року, отримають понад 600 тисяч гривень кожен. Це стане можливим завдяки впровадженню «економічного паспорта» та створенню Фонду майбутніх поколінь. Щоб отримати 630 тисяч гривень, потрібно виконати три умови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: