Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, є поранені

Читать на русском
За добу четверга, 9 грудня, на Донеччині проросійські бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Три обстріли - із застосуванням забороненого озброєння.
З відкритих джерел

За добу четверга, 9 грудня, на Донеччині проросійські бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Три обстріли - із застосуванням забороненого озброєння.

Внаслідок обстрілів отримали поранення двоє бійців ЗСУ, інформує пресцентр штабу ООС вранці у п'ятницю, 10 грудня.

Неподалік від Новомихайлівки зафіксували обстріли із ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Біля Причепилівки окупанти двічі застосували 82 мм міномети та гранатомети різних систем.

Листопад в ООС: скільки було зафіксовано обстрілів за місяцьСкільки було зафіксовано обстрілів в зоні ООС протягом листопада, дивіться на інфографіці.

У районі Південного українські позиції було обстріляно зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Біля Станиці Луганської терористи стріляли зі 120 мм та 82 мм мінометів.

Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців ООС отримали поранення. Постраждалі перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я одного пораненого – тяжкий, а іншого – задовільний.

Від початку цієї доби штаб не фіксував обстрілів з боку бойовиків.

Раніше повідомлялося про те, що влада Росії відмовилася від нового перемир'я на Донбасі, яке запропонувала встановити Україна з 00.01 10 грудня.

Також нагадаємо, що Україна в ОБСЄ запропонувала програму щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: