Стало відомо, скільки українських військових загинули на Донбасі з початку 2021 року

Читать на русском
Майже половина втрат українських військових за 11 місяців 2021 року припала на дії снайперських сил бойовиків
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У період з 1 січня до 2 грудня 2021 року Збройні Сили України в зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі втратили вбитими 65 військовослужбовців, майже половина втрат припадає на снайперів бойовиків.

Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк на засіданні Постійної ради ОБСЄ, повідомляє Укрінформ.

Листопад в ООС: скільки було зафіксовано обстрілів за місяцьСкільки було зафіксовано обстрілів в зоні ООС протягом листопада, дивіться на інфографіці.

«З 1 січня по 2 грудня 2021 року російські сили здійснили 2346 обстрілів українських позицій, внаслідок чого 65 українських військових загинули та ще 261 боєць отримав поранення» - повідомив він.

Нагадаємо, що 9 грудня бойовики на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, три з яких із застосуванням забороненого озброєння.

На Донбасі з початку російської агресії в цілому загинули 4488 українських військових. У цю цифру входять як ті, хто загинув безпосередньо в ході бойових дій, так і ті, хто помер через отримані поранення або їх наслідків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: