Смертельна ДТП під Чернігівом: водієві фури обрали запобіжний захід

Читать на русском
У четвер, 9 грудня, водієві вантажівки, який став винуватцем смертельної ДТП у Чернігівській області, обрали запобіжний захід.
Фото Нацполіції

У четвер, 9 грудня, водієві вантажівки, який став винуватцем смертельної ДТП у Чернігівській області, обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє suspilne.media.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Новозаводський районний суд Чернігова задовольнив клопотання прокуратури щодо взяття водія фури під варту – він пробуде під арештом щонайменше два місяці.

На суді підозрюваний заявив, що не вважає себе винним. За версією слідства, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та врізався у маршрутку. Йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, 7 грудня близько 8 ранку на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч зіткнулися вантажівка та пасажирський мікроавтобус. 13 людей загинули, семеро із травмами перебувають у лікарнях Чернігова. Усі постраждалі у тяжкому стані.

У МВС прокоментували масштабну аварію на Чернігівщині та назвали попередні причини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: