Смертельна ДТП на Чернігівщині: подробиці щодо стану постраждалих

Читать на русском
У смертельній аварії за участю маршрутного автобуса та вантажівки під Черніговом постраждало п'ятеро осіб, зараз вони перебувають у середньому та тяжкому стані.
фото ДСНС

У смертельній аварії за участю маршрутного автобуса та вантажівки під Черніговом постраждало п'ятеро осіб, зараз вони перебувають у середньому та тяжкому стані. Двоє постраждалих померло у лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі Чернігівської облдержадміністрації.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Зараз у лікарні перебувають п'ятеро постраждалих – троє жінок та двоє чоловіків.

«Трьох госпіталізованих прооперували. Загалом стан постраждалих – середнього та тяжкого ступеня тяжкості», - зазначив у коментарі УНІАН гендиректор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар і додав, що госпіталізованим надається вся необхідна медична допомога.

Нагадаємо, сьогодні вранці маршрутка з пасажирами, яка прямувала з Чернігова до Сосниці, зіткнулася з фурою. Спочатку рятувальники повідомили про 11 загиблих. Пізніше дані оновили: загинуло 13 осіб, а ще семеро отримали травми.

Також зазначимо, правоохоронці назвали ймовірні причини смертельної ДТП за участю вантажівки та маршрутки, що сталася сьогодні у Чернігівській області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: