Голова МВС відреагував на смертельну ДТП на Чернігівщині

Читать на русском
Очільник правоохоронного відомства висловив співчуття родинам загиблих у автотрощі поблизу Чернігова.
З відкритих джерел

У МВС прокоментували смертельну аварію, котра трапилась сьогодні на Чернігівщині та заявили про те, що патрульна поліція суворо каратиме водіїв, які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки.

Про це повідомив голова відомства Денис Монастирський у Facebook.

Крім того, каратимуть тих, хто, перевищує швидкісний режим та правила маневрування.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Цього місяця, за моєю ініціативою, у Верховну раду буде внесено законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху», - сказав Монастирський.

Очільник правоохоронного відомства висловив співчуття родинам загиблих у автотрощі поблизу Чернігова.

«Страшна трагедія трапилася сьогодні вранці поблизу Чернігова. Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії станом на зараз загинуло тринадцять людей. Інші – у важкому стані. Висловлюю свої глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. Це непоправна втрата!», - сказав Монастирський.

Також міністр закликав водіїв бути пильними та обережними, сівши за кермо, адже вони несуть відповідальність не тільки за своє життя й здоров’я, але й за життя і здоров’я інших людей.

Нагадаємо, сьогодні вранці маршрутка з пасажирами, яка прямувала з Чернігова до Сосниці, зіткнулася з фурою. Спочатку рятувальники повідомили про 11 загиблих. Пізніше дані оновили: загинуло 13 людей, а ще семеро отримали травми.

Також зазначимо, правоохоронці назвали ймовірні причини смертельної ДТП за участю вантажівки та маршрутки, що сталася сьогодні у Чернігівській області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: