Страшна ДТП під Черніговом: водія фури затримали

Читать на русском
Поліцейські затримали водія вантажівки, який причетний до скоєння смертельної аварії у Чернігівській області.
facebook.com/policechernigivshchini

Поліцейські затримали водія вантажівки, який причетний до скоєння смертельної аварії у Чернігівській області. Жертвами ДТП стали 13 людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області у середу, 8 грудня.

У Чернігівській області оголосили жалобу за загиблими у жахливій ДТПУ Чернігівській області 8 грудня оголосили Днем жалоби за загиблими 13 людьми у масштабній ДТП.

«Водій вантажівки був госпіталізований. Після надання медичної допомоги чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться у спеціалізованій палаті під охороною поліції», - розповів начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський.

За його словами, вирішується питання про повідомлення водію про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей) ККУ.

Наразі слідство збирає матеріал, встановлює свідків. Призначено низку експертних досліджень. На місці вже проведено трасологічну експертизу для визначення точного місця та кута зіткнення машин.

Також призначено експертизу технічного стану транспортних засобів. Буде перевірено роботу гальм, рульових коліс та ступінь зношеності шин.

Нагадаємо, 7 грудня близько 8 ранку на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч зіткнулися вантажівка та пасажирський мікроавтобус. 13 людей загинули, семеро із травмами перебувають у лікарнях Чернігова. Усі постраждалі у тяжкому стані.

У МВС прокоментували масштабну аварію на Чернігівщині та назвали попередні причини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: