«Право на владу»: що змінили перемовини Байдена і Путіна та чи зможе Україна самотужки дату відсіч ворогу

Читать на русском
В ефірі Право на владу гості студії обговорюватимуть вчорашні переговори президентів Росії та США Володимира Путіна та Джозефа Байдена у форматі відеоконференції.
фото ОПУ

7 грудня відбулися переговори президентів Росії та США Володимира Путіна та Джозефа Байдена у форматі відеоконференції. Що змінили ці перемовини? Що буде після них - кровопролиття чи продовження торгів між Путіним і Заходом? Якою буде реакція США у разі нападу? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Також гості студії говоритимуть про те, це за «пекельні санкції», якими погрожують Москві у Білому Домі та чи допоможуть вони стримати агресію? І чи готова Україна дати відсіч ворогу самотужки?

«До нових зустрічей»: про що домовилися Байден з Путіним і чого чекати ЗеленськомуСполучені Штати Америки можуть спробувати підштовхнути Україну до виконання Мінських угод.

У розмові візьмуть участь: керівник Офісу президента Андрій Єрмак, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, політик, ексгенпрокурор (2016-2019) Юрій Луценко, політик, волонтер, телеведучий Сергій Притула, народний депутат, «Справедливість» Ярослав Юрчишин, народний депутат, «Батьківщина» Валентин Наливайченко, журналіст Іван Яковина , адвокат, блогер (Росія) Марк Фейгін, депутат парламенту Грузії партія «Єдиний національний рух» Коба Накопія.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, 7 грудня відбулися переговори президентів Росії та США Володимира Путіна та Джозефа Байдена у форматі відеоконференції. Вони тривали понад 2 годин. Серед іншого порушувалося питання про можливе вторгнення РФ в Україну.

У Білому домі оприлюднили заяву за підсумками переговорів президентів РФ та США. Офіс президента також прокоментував підсумки переговорів.

Сам Зеленський позитивно оцінив розмову лідерів США та РФ, але пообіцяв докладніші коментарі вже після розмови з Байденом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: