ДБР завершило розслідування щодо Лероса у двох кримінальних справах

Читать на русском
Йдеться про провадження, які були відкриті за середній палець Зеленському у залі Ради та за невиконання рішення суду, який зобов'язав нардепа спростувати посаду з критикою брата голови ОПУ Дениса Єрмака.
Гео Леросфото РБК-Україна

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо народного депутата Гео Лероса, який є фігурантом двох кримінальних проваджень – за свою поведінку у Раді та невиконання рішення суду.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у четвер, 9 грудня.

Підозра Леросу за «хуліганство у Раді»: правозахисник розповів про перспективи справиГео Леросу вручили підозру за хуліганство у Раді. Чи справді його дії тягнуть за собою статтю, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Слідчі ДБР завершили досудове розслідування щодо народного депутата України, який підозрюється у хуліганстві та невиконанні рішення суду», – йдеться у повідомленні.

У ДБР нагадали, що 11 та 12 листопада народному депутату Леросу повідомили про підозру за грубе порушення громадського порядку у сесійній залі Верховної ради та за невиконання рішення суду, яке набуло чинності.

Нагадаємо, 4 листопада Лерос, виступаючи з парламентської трибуни, образливо висловився щодо вищих посадових осіб держави та показав середній палець президентові України Володимиру Зеленському.

В іншому епізоді слідчі ДБР встановили, що 11 серпня 2021 року Київський апеляційний суд визнав недостовірною та ганьбливою честь, гідність та ділову репутацію, інформацію, поширену депутатом 29 березня 2020 року на його сторінці в одній із соціальних мереж.

Йдеться про пост у Facebook із критикою брата голови ОПУ Дениса Єрмака.

11 листопада ДБР та ГПУ вручили підозру Леросу. А 18 листопада Леросу обрали запобіжний захід «за середній палець у Раді».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: