Чоловік на авто намагався прорватися через блокпост біля Маріуполя

Читать на русском
На одному з блокпостів поблизу Маріуполя нацгвардійці застосували зброю, коли правопорушник намагався здійснити прорив через блокпост.
Слово і діло

На одному з блокпостів поблизу Маріуполя нацгвардійці застосували зброю, коли правопорушник намагався здійснити прорив через блокпост.

Як повідомляє пресслужба Нацгвардії, військовий наряд зупинив для перевірки автомобіль «Chevrolet». Водій, який був з ознаками алкогольного сп’яніння, проігнорував вимоги гвардійців щодо огляду та здійснив спробу прориву через блокпост.

Листопад в ООС: скільки було зафіксовано обстрілів за місяцьСкільки було зафіксовано обстрілів в зоні ООС протягом листопада, дивіться на інфографіці.

«На попереджувальний постріл у повітря водій не відреагував. У зв’язку з цим, для зупинки автомобіля, згідно зі статтею 18 Закону України «Про Національну гвардію України», військовослужбовці змушені були застосувати вогнепальну зброю, вистріливши у колеса», - йдеться у повідомленні.

Правопорушником виявився 39-річний житель Донецької області. Його затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Маріупольського районного управління поліції.

Нагадаємо, раніше на Донбасі цивільний автомобіль намагався прорватися через блокпост українських військових. Бійці відкрили вогонь на ураження, загинув водій автомобіля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: