На Донбасі машина намагалася прорвати блокпост, є жертви

Читать на русском
На Донбасі цивільний автомобіль намагався прорватися через блокпост українських військових. Бійці відкрили вогонь на ураження, в результаті загинув водій автомобіля.
Фото - штаб ООС.

На Донбасі цивільний автомобіль намагався прорватися через блокпост українських військових. Бійці відкрили вогонь на ураження, в результаті загинув водій автомобіля.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

Повідомляється, що інцидент стався вчора вдень біля блокпоста механізованого батальйону в районі Вікторівки Донецької області. До блокпосту наблизився цивільний автомобіль ВАЗ 2105, в якому були дві особи.

У штабі ООС стверджують, що на вимогу зупинитися водій не відреагував і збільшив швидкість. Український військовий вистрілив у повітря, але машина продовжувала рух в напрямку окупованої території та збройних формувань Російської Федерації.

«З огляду на всі обставини, боєць відкрив вогонь на ураження. У результаті декількох пострілів отримали поранення двоє цивільних осіб - водій і пасажир ... На жаль, водій автомобіля помер по дорозі до лікарні», - йдеться в повідомленні.

На місці інциденту працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з'ясовуються.

Раніше Кравчук заявив про необхідність дзеркально відповідати на обстріли бойовиків

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитись динаміку обстрілів у січні 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: