У Чернігівській області оголосили жалобу за загиблими у жахливій ДТП

Читать на русском
У Чернігівській області 8 грудня оголосили Днем жалоби за загиблими 13 людьми у масштабній ДТП.
фото з відкритих джерел

У Чернігівській області 8 грудня оголосили Днем жалоби за загиблими у масштабній ДТП, що сталася сьогодні під селом Брусилів Кисельівської громади Чернігівського району.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Страшна ДТП під Черніговом: назвали ймовірні причини аваріїПравоохоронці назвали ймовірні причини смертельної ДТП за участі вантажівки та маршрутки, що сталася сьогодні в Чернігівській області.

«Восьме грудня у Чернігівській області оголошено днем ​​жалоби за загиблими у ДТП під Брусиловим. Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА № 1080 від 7 грудня 2021 року», - йдеться у повідомленні.

На згадку про загиблих на території області будуть приспущені державні прапори на будинках органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Крім того, перерахованим суб'єктам усіх форм власності рекомендовано скасувати розважальні заходи.

Нагадаємо, 7 грудня близько 8 ранку на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч зіткнулися вантажівка та пасажирський мікроавтобус. 13 людей загинули, семеро із травмами перебувають у лікарнях Чернігова. Усі постраждалі у тяжкому стані.

У МВС прокоментували масштабну аварію на Чернігівщині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: