Президент надав загиблому на Донбасі військовому звання Героя України

Читать на русском
Сьогодні глава держави Володимир Зеленський надав загиблому військовослужбовцю звання Герой України - його удостоїли орденом «Золота Зірка».
фото ОПУ

Сьогодні глава держави Володимир Зеленський надав загиблому військовослужбовцю звання Герой України - його удостоїли орденом «Золота Зірка».

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

30 років Незалежності: як змінювалися видатки на оборонуЯк за роки незалежності України змінилися видатки на безпеку та оборону, дивіться на інфографіці Слово і діло.

За особисту мужність та героїзм, які були виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, загиблому військовослужбовцю Полицяку Петрові було присвоєно звання Герой України.

Відповідне звання є найвищим ступенем відзнаки в країні, що надається за здійснення видатного героїчного вчинку або трудового досягнення. Герою України також вручається орден «Золота Зірка» (у разі героїчного вчинку) або орден держави (у разі надзвичайних трудових досягнень).

У понеділок, 6 грудня, Зеленський привітав військовослужбовців та співробітників із Днем Збройних сил України, який відзначають 6 грудня.

Також зазначимо, що Зеленський відповів, чи можлива сьогодні повномасштабна війна з Росією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: