В Ужгороді невідомі спалили два авто місцевого журналіста

Читать на русском
На місце інциденту оперативно приїхали рятівники та представники поліції, а в своїх показах журналіст вказав єдиною можливою причиною свою професійну діяльність.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

Сьогодні, 5 грудня, в Ужгороді зранку спалили два автомобілі, які належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині.

Про це повідомив голова Спілки журналістів України Сергій Томіленко у Фейсбуці.

«Новий підпал авто журналіста! Сьогодні в Ужгороді близько 5-ї ранку згоріли два автомобілі, які належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині. У коментарі НСЖУ журналіст повідомив, що цей підпал він пов'язує із своєю професійною діяльністю: «Більше ні з чим не можу пов'язати», - написав Томіленко у пості.

Згідно з його словами, на місце інциденту оперативно приїхали рятівники та представники поліції, а в своїх показах журналіст вказав єдиною можливою причиною свою професійну діяльність.

«Національна спілка журналістів України засуджує брутальний злочин, який є актом залякування закарпатських журналістів. Спілка висловлює свою солідарність із колегою та закликає поліцію до оперативного та ефективного розслідування», - заявив голова НСЖУ.

Гео Лерос «влаштував підпал авто»: реакція ДБР і самого нардепаГео Лерос влаштував підпал авто. У ГБР розповіли, що до пожежі може бути причетна людина схожий на нардепа.

Томіленко також зазначив, що українських журналістів також надзвичайно тривожать нерозслідувані інші випадки підпалів - авто журналіста Сергія Гузя із Кам'янського, редакції видання «Альтернатива» в Овідіополі та редакції місцевої газети у Самборі, авто Катерини Дулапчій на Волині, директорки видання «Інсайдер Медіа».

Варто зазначити, що Павло Білецький є засновником та головним редактором інформаційного агентства «ЗІДО» та членом правління Закарпатської облорганізації Національної спілки журналістів України.

Раніше ми повідомляли, що на Полтавщині підпалили авто місцевої депутатки.

Нагадаємо, що суд скасував закриття справи щодо обвинуваченого у підпалі автомобіля програми Схеми Кирила Баріхашвілі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: